Legújabb feladatunk, mely hihetetlen eredményeket tartogatott

Amikor öt éve úgy döntöttem a férjemmel karöltve, hogy belevágunk a sokak által nem csak nehéznek, hanem bizony egyenesen lehetetlennek tartott feladatba, otthagyjuk az akkori munkahelyünket és beállunk a vállalkozók világába, még fogalmunk sem volt, hogy a folyamatok eredményeként öt év múlva mekkora sikereket fogunk tudni elérni. Mi igazság szerint egy közepes vállalkozástól sosem álmodtunk nagyobbat, és bizony tény és való, hogy mindig mindenben az motivált minket, hogy minél több embernek tudjunk munkát adni, olyan munkát, amelyet szívesen végeznek, egy olyan közegben, ahová szívesen tartoznak, egy olyan munkavállalói környezetben, ahová szívesen járnak be minden egyes reggel. Kifejezetten fontos volt ez számunkra, hiszen mindketten végig jártuk a férjemmel az ellenkező utat, és tudtuk jól, hogy nem elég egy jó céget felépíteni, ahhoz, hogy évek múltán is jól és eredményesen működjön a fenti tényezők egészen egyszerűen elengedhetetlenek. Főleg a mai világban, ahol alig találni valóban jó munkaerőt a fiatalok körében.

Így vágtunk bele tehát a feladatokba, és azt mondhatom, hogy nem csak eredményesen, hanem tökéletes eredménnyel vettünk minden akadályt, hiszen ma már nem igazán a középvállalkozások felé tendálunk, hanem mindinkább kóstolunk bele a nagyvállalati légkörbe, ami egyszerre öröm és egyszerre hatalmas feladat számunkra. Egy ekkora szervezetet ugyanis már igazság szerint folyamatos figyelemmel kell kísérni, és hála a jó égnek még éppen időben kaptuk az ajánlást és vettük fel a kapcsolatot a Kogwheel csapatával, hiszen egy ekkora szervezetet már folyamatosan fejleszteni is szükséges. Persze koránt sem mindegy hogy milyen formában és milyen szakemberekkel, de azt mondhatom, hogy a kogwheel embereinél jobb szakembereket biztosan nem találtunk volna.

Az általuk nyújtott kommunikációs tréning nem csak eredményeket hozott a vállalati folyamatokba, és nem csak javult az egyébként is jónak mondható csapatmunka és a munkavállalói összetartás, a vállalati hangulat, hanem mindemellett szinte minden emberünk felől pozitív visszajelzések érkeztek a tréning kapcsán, vagyis a munkavállalók élvezték a munkát ezzel a valóban profi csapattal, aminek számunkra egyetlen üzenete van, hogy folyamatos kapcsolatot kell ápolni ezzel a csapattal és a tréningek világa lehetőségeivel, ami biztosan meg is fog történni a közeljövőben is.