A legszuperebb fejlesztő csapat

Amikor én úgy döntöttem, hogy a jelenlegi munkahelyemen próbálok szerencsét, még fogalmam sem volt, hogy nem csak azért lesz ez számomra egy különleges és jó döntés, mert a karrierem hihetetlen mértékben fog fejlődni, hanem azért is, mert nagyon jó kollégákat kapok majd, szinte családias lesz a környezet, és elmondhatom azt is, hogy tagja vagyok azon kevés cégek egyikének, aki olyan teamcoaching lehetőséget nyújt nekünk, vezetők számára, ami egyedülálló és mindamellett iszonyatosan hatékony. Én sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd azért fogok küzdeni, hogy középvezetőként én is részt tudjak venni egy tanfolyamon vagy egy coaching képzésen, de a kogwheel munkatársai annyira különleges és egyben prémium szolgáltatást nyújtanak a cégünk számára, hogy bizony elkezdtem féltékeny lenni azokra a kollégákra, akik igénybe tudták venni ezeket a szolgáltatásokat és részt tudtak venni a munkahelyi képzés sorozatban.

Persze nem csak én voltam így ezzel, és azonnal egyeztetést is kezdeményeztünk a humánpolitikai osztály vezetőjével, hogy hogyan, miként tudnánk mi is részt venni azért egy-egy coaching lehetőségen, annak ellenére, hogy mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy teljes napra kihagyjuk a munkát. Hála a jó égnek a Kogwheel csapatának erre is volt egy tökéletes megoldása a teamcoaching keretén belül, hiszen ennek segítségével mi vezetők is lehetőséget kapunk az önfejlesztésre.

Mindig is azt hallottam a kollégáktól, és persze az eredményét is láttam, hogy ez a fantasztikus csapat a mi nagyvállalati környezetünkben is hihetetlen hatékony és szuper eredményeket tud elérni, ráadásul úgy, hogy minden munkavállaló élvezi is a foglalkozásokat, de most már a saját bőrömön is tapasztaltam ezeket. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Közép és agyvállalatoknak egyaránt.